LARGE Blomsterløgskampagne, forår

Baltus forårsløgs kampagne er en sjov og indbringende kampagne, hvor I uden risiko kan tjene rigtig mange penge. Jeres skole eller forening tjener hele 30% af omsætningen. Sælger i f.eks. for 30.000 kr. tjener i 9000 kr. Med hjælp fra gratis farvekataloger bestillingslister er det en let sag for eleverne/medlemmerne at få solgt en masse.

Målgruppe

Ideen bag Baltus Fundraisings kampagner er, at eleven/medlemmet sælger blomsterløgene til familie, venner, naboer og bekendte. Denne målgruppe køber altid noget for at støtte! Oven i købet er blomsterløg et hyggeligt og sjovt produkt, som de fleste bruger. Uanset om de bor i villa eller lejlighed har Baltus Fundraising blomster og urter til alt fra altankassen til villahaven.

Sortiment Baltus forårsløgs kampagne

Forårskampagnen består af en bred vifte af blomsterløg og urter, som I og jeres kunder kan vælge ud fra. F.eks.: gladiolus, ranunkler, anemoner, georginer, liljer m.m. Blomsterløgene er af højeste kvalitet, og de udvikler sig til pragtfulde blomster eller lækre krydderurter.

Baltus forårsløgs kampagne kan sælges fra januar til og med slutningen af maj.

Baltus Fundraising - Din hjælpende hånd

Baltus Fundraising har over 20 års erfaring i at organisere salgskampagner i samarbejde med skoler og foreninger. Som et resultat har vi udviklet et enkelt koncept. At tjene penge til jeres aktiviteter har aldrig været lettere!

Mere information
Start din kampagne