Blomsterløgskampagne, efterår

Baltus LARGE efterårs blomsterløgskampagne er en interessant og indbringende kampagne, hvor I uden risiko kan tjene rigtig mange penge. 30% af hvad I sælger for, går nemlig altid til jeres skole eller forening. Med hjælp fra de gratis farvekataloger og medfølgende bestillingslister er det en let sag for eleverne/medlemmerne at få solgt en masse.

Målgruppe

Ideen bag Baltus Fundraisings kampagner er, at eleven/medlemmet sælger blomsterløgene til familie, venner, naboer, bekendte. Denne målgruppe køber altid noget for at støtte! Oven i købet er blomsterløg et hyggeligt og sjovt produkt.

Sortiment LARGE efterårsblomsterløgskampagne

Tulipaner, påskeliljer, hyacinter, krokusser m.m. til haven eller til krukkerne; men også amaryllis og andre blomster til stuerne. Efterår introducer vi forskellige slags frø. Frø som bliver til grøntsager til grøntsagssuppe eller til krydderurter, specielt til pizzaen, grøn te eller et dejligt kryddersmør (du kan finde vores fulde sortiment i online katalog oven for denne tekst). Baltus Fundraising har en bred vifte af blomsterløg, som I og jeres kunder kan vælge ud fra. Blomsterløgene er af højeste kvalitet, og de vokser sig til pragtfulde blomster.

Vores efterårs blomsterløgskampagner afholdes fra august til og med slutningen af november.

Baltus Fundraising, din partner til at samle penge ind…

Vi har afholdt salgskampagner i over 20 år og har udviklet et helt klart koncept. Det har aldrig været så nemt at tjene penge til jeres ønsker og drømme!

Mere information
Start din kampagne