Om Baltus

Firmaet

En velrenommeret virksomhed som forhandler blomsterløg

Baltus Blomsterløg blev grundlagt i 1980 af Hans og Peter Baltus. Oprindeligt var Baltus Blomsterløg etableret i Apeldoorn, Holland, men pga. pladsmangel flyttede virksomheden til Vaassen i 1997. Baltus Blomsterløg distribuere blomsterløg til butikker og havecentre i hele Europa. En solid forretning har givet overskud til at hjælpe foreninger og skoler med at tjene penge på salg af blomsterløg

Blomsterløg er blevet solgt siden 1989 med stor succes af utallige skole og foreninger som har tjent rigtig mange penge på salg af blomsterløg, helt uden risiko og investering. Salget er let at håndtere og vi hjælper vore kunder hele vejen med råd og vejledning.

Hans_3

Direktør Hans Baltus fortæller:

For godt tyve år siden blev jeg som ejer af en blomsterløgsengroshandel kontaktet af en håndboldforening. De kunne godt tænke sig at sælge blomsterløg for at tjene nogle penge til deres forening. Et flot initiativ, som jeg gerne ville støtte. Efter de havde solgte løg, viste det sig, at det havde været en stor hit, og aftalen til året efter blev lavet med det samme. Langsomt voksede det initiativ til et godt koncept for salgskampagner. Vi laver basen til en salgskampagne sådan, at foreningen kun skal sælge og dele produkterne ud. Konceptet kører i fire lande, og ud over blomsterløg sælges der chokolade og blomstrende postkort. Baltus Fundraising har flere års erfaring i at afholde salgskampagner i samarbejde med foreninger og skoler. Store eller små, gamle eller unge, få eller mange frivllige, alle foreninger kan afholde en indbringende kampagne.

Blomsterløgskampagner

Ideen bag blomsterløgskampagnen opstod i 1989, og fra 1993 har blomsterløgskampagnen eksisteret i den nuværende form. Siden da har der været mange små ændringer, men grundlaget for konceptet danner stadig basis for de nuværende kampagner. Baltus Fundraising organiserer kampagner i 4 europæiske lande.


Vores team i Holland

Hans Baltus

Hans Baltus

Angelique de Bruijn

Esther van Houten

Bas Bruggeman

Bas Bruggeman

Camiel Verhagen

Camiel Verhagen

Baltus Fundraising er jeres samarbejdspartner!

At tjene penge til jeres fodboldrejse, lejrskole, studietur m.m. har aldrig været lettere og sjovere!

20 års erfaring i at afholde salgskampagner i samarbejde med foreninger, skoler, m.m. har ført til et let og enkelt nemt koncept. At tjene penge ind til jeres sag har aldrig været lettere!

Mere information
Start din kampagne