Nyhederne

Så er året snart gået…

Dagene er blevet kortere og den første nattefrost har været der. Baltus Fundraising har fået leveret de sidste bestillinger for i år.

Vi går efteråret i møde

Efter nogle rigtig fine dage med flot sensommervejr i sidste uge, går vi efteråret i møde. Selvom vi går en koldere tid i møde, får vi dage, hvor vi kan lægge vores løg og lave lidt andet havearbejde, så at haverne bugner af farver til foråret…

Spændende, fornyede forårskampagner

Mange steder i landet ligger der sne, men foråret er nok lige rundt om hjørnet. Baltus Fundraising er i hvert falde klar med spændende (fornyede) forårskampagner.

Julehilsen!

Baltus Fundraising ønsker alle en glædelig jul og et blomsterrigt 2014!

God sommer!

Vi har været i gang i lang tid med forberedelsen til efteråret. Vi er ved at forny både vores LARGE- og MEDIUM kataloger. Katalogerne kan modtages fra den 1. august, men kan allerede bestilles nu.

Blomsterløgskampagner kan startes til og med den 26. april

De forskellige forårskampagner er kommet godt i gang. Katalogerne kan bestilles helt ind til den 26. april!

Glædelig jul og alt godt for 2013!

Den første sne er faldet over Danmark. Alle haver ser flotte ud med deres hvide dyner. Forhåbentlig er de fleste løg kommet i jorden, ellers kan det gøres hurtigst muligt efter frosten er væk. Jeg har selv sat nogle løg i slutningen af januar i år, og de stod lige så fine med deres blomster!

Ny kampagne: Blomstrende postkortkampagne

Et sæt af 10 postkort som inkluderer blomsterfrø.

Ny kampagne: Chokoladekampagne

Et udvalg af 9 belgiske chokoladeprodukter, f.eks. chokoladetrøfler og fyldte chokolader.

Start din kampagne