Hvordan fungerer det?

At organisere en kampagne: Hvordan fungerer det?

Vil du starte en kampagne for at tjene penge til din forening eller skole? Baltus Fundraising hjælper dig gerne på vej. I fire enkle trin vil vi forklare, hvordan du kan organisere din kampagne.

Gennemgå de 4 trin og se, hvordan I allerede i dag kan få begyndt kampagnen:

Trin 1.

Vælg en kampagne

Afhængigt af årstiden kan i vælge vores forårs - eller efterårskatalog. De indeholder 81 og 87 forskellige blomsterløg. Alt fra krydderier til eksotiske blomster. Vurder hvor mange frivillige i har til rådighed, og få tilsendt infomappe og salgsmateriale derefter.

Vælg din kampagne

Trin 2.

Bestillingslister

Når i har modtaget kataloger og bestillingslister, er det med at få så mange ud som muligt.

Tænk stort! Alle jeres medlemmer/elever har hver sin egen personkreds. Familie, naboer, venner, kollegaer osv. Alle disse kan være mulige kunder, til at støtte jeres aktiviteter!
Når kataloger er uddelt, udfyldt af kunderne, og indsamlet igen, indsendes en samlet totalbestilling (evt. via denne website, her er der et nemt tællesystem indlagt). Videregiv herefter bestillingen til Baltus Fundrasing enten via post, e-mail eller via denne website.

Læs flere tips og tricks.

Trin 3.

Modtagelse og udlevering

Efter ca. 14 dage bliver totalbestillingen leveret på den ønskede adresse i Danmark. Kontroller jeres bestilling ved modtagelsen og gør de individuelle bestillinger klar. En pakkevejledning der letter arbejder for jer, er vedlagt leverancen. Eleverne/medlemmerne kan nu udlevere blomsterløgene og afregne med deres kunder.

Afgiv din bestilling.

Trin 4.

Betaling

Når varerne er udleveret er I færdige med kampagnen. 30% af jeres omsætningen er jeres fortjeneste. Fakturaen modtager I få dage efter modtagelse af jeres varer, og den skal I først betale to uger efter levering af jeres produkter, så der er god tid til at få udleveret de solgte varer og indsamle pengene for de solgte blomsterløg. Fortjenesten er allerede modregnet på fakturaen - så det er let for jer at bevare overblikket over jeres indtjening.

Læs erfaringerne fra vores deltagere

 

Fordelene ved en kampagne

[icon name="check-circle" class="" unprefixed_class=""] Tjen penge til foreningen eller skoleklassen uden risiko.

[icon name="check-circle" class="" unprefixed_class=""] Let og enkelt at organisere - med stor indtægts mulighed.

[icon name="check-circle" class="" unprefixed_class=""] Ingen minimumkøb kræves, gratis salgs- og reklamemateriale.

[icon name="check-circle" class="" unprefixed_class=""] Vil du høre mere? Kontakt os på (+31) (0) 578-579999 eller info@baltusfundraising.nl.

Vil du vide mere?

Baltus Fundraising har over 25 års hjulpet foreninger og skoleklasser med at finansiere deres aktiviteter. Vi har et enkelt og klart koncept, der gennem 20 år har givet foreninger og skoleklasser en ekstra årlig indtægt.

Gratis infomappe
Start din kampagne