Skolen Maurice Rose

Skolen Maurice Rose har i 10 år været kunde hos Baltus Fundraising. Deres 10. klasse organiserer hvert efterår en blomsterløgskampagne for at finansiere deres lejrskole. Erik Theunissen, lærer på skolen, fortæller sin historie.

’’For nogle år siden søgte vi en salgskampagne med en høj udbytte. Vi fandt Baltus. Vi havde lavet et budget og håbede på at tjene 7000 kr. med kampagnen. Vi lavede plakater og bestilte brochurer. Det vigtigste var at motivere vores elever: de skulle sælge løg! Det var en stor overraskelse til sidst at vi havde tjent 15.000 kr. Vi kunne realisere alle vores planer omkring lejrskole og der var penge til overs.

Ikke kun det finansielle var i orden, også organisatorisk afholdt vi kampagnen uden problemer. Tips, de færdige brochurer og bestillingslister, som vi modtaget af Baltus Fundraising, var en stor hjælp. Levering af blomsterløg, inklusiv bæreposer, foregik uden problemer. Det 2. år var valget selvfølgelig hurtigt taget, der skulle sælges løg. Vi var lidt forsigtige med vores budget. For 2. år salg af løg? Vil der være lige så stor opbakning? Børnene tænkte ikke på det, de tog imod udfordringen. “Med stor succes, solgte vi løg for 65.000 kr. Vi kan ikke finde på en anden salgskampagne, som har en så stor succes med en relativ lille indsats!” siger læreren Erik.

Basisschool Maurice Rose

Vil du også samle penge ind?

Baltus Fundraising har over 20 års erfaring i at organisere originale indsamlinger i samarbejde med skoler og foreninger. Som et resultat har vi udviklet et klart koncept.

Gratis infomappe
Start din kampagne